У Кропивницькому впроваджують інтерактивну реабілітацію дітей з інвалідністю

У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю у Кропивницькому презентували соціальний проєкт “Інтерактивна реабілітація для дітей з інвалідністю”, реалізований у рамках «Громадського бюджету-2022».

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Центру.

“Тепер у нас є і «інтерактивна реабілітація». Можливо, такого словосполучення не існує, але так ми називаємо наш новий проект! Інтерактивна підлога та інтерактивна пісочниця у повну силу функціонують у нашому Центрі. – розповідають працівники. – Дякуємо фахівцям Briolight – Бріолайт за якісний та швидкий монтаж обладнання, консультування щодо роботи фахівців з інтерактивним обладнанням
Особливо вражає та радує, що це обладнання – це наш український продукт. Команда лікарів, педагогів, інженерів, фахівців ІТ-технологій @Briolight- Бріолайт чудово попрацювала над створення такого інтерактивного обладнання для дітей!”

Інтерактивна підлога – це сучасний інструмент, призначений для розвитку або відновлення рухової, інтелектуальної та емоційно-вольової сфери. Контент у формі гри робить виконання завдань невимушеним та захопливим процесом для дітей і дорослих.

«Колектив і вихованці Центру надають надзвичайну підтримку ЗСУ та ВПО своїми волонтерськими ініціативами. Виготовлення окопних свічок, вітамінних сумішей, поробок та випічки для захисників, проведення благодійних ярмарків – це не просто допомога, а громадянська позиція. Ви змалку виховуєте дітей в цій атмосфері патріотизму й волонтерства, подаєте власний приклад. А також у надскладний час вам вдається реалізовувати власні проекти, такі як “Інтерактивна реабілітація для дітей з інвалідністю”. Я пишаюсь вашим завзяттям, тим, що ваші проєкти завжди цікаві та корисні вихованцям Центру», – звернулась до присутніх Катерина Колтунова.

photo-5201915345416339276-y

photo-5201915345416339277-y

photo-5201915345416339279-y

Нагадаємо, у Созонівці збирають новорічні подарунки для діток переселенців.

Читайте такожСпілка вірмен влаштує благодійний новорічний фестиваль для дітей і воїнів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар