Смартфони від Хуавей: топові моделі

Обираючи смартфон, багато покупців віддають перевагу моделям від HUAWEI. Ця компанія довела свою надійність і пропонує хорошу якість за доступну ціну. Детальніше про особливості топових моделей розкажемо в нашому огляді.

Основні характеристики улюблених лінійок смартфонів від Хуавей

Щоби знайти «свій» телефон, потрібно розуміти, якої функціональності ви очікуєте. Комусь потрібна потужна камера, що робити якісні відеоролики. Хтось шукає смартфон, який невтомно працюватиме кілька діб поспіль. А хтось хоче надстильну модель з великим об’ємом пам’яті.

Вирушаючи на шопінг в інтернет-магазин смартфонів Eldorado.ua, ви матимете змогу обирати різні варіанти та порівнювати їх характеристики. Наведені докладні описи та відгуки користувачів, що дозволить вам зорієнтуватись та обрати потрібну модель.

Розглянемо детальніше популярні смартфони від HUAWEI:

  • nova Y70. Вирізняється скляним корпусом у трьох відтінках. Смартфони обладнані акумуляторами ємністю 6 000 мАг, що дозволяє заряджати їх рідше (5% заряду вистачає на 12 годин). Ще одна перевага – 6.75-дюймовий дисплей та потрійна камера з можливістю зйомки до 120 градусів та ідеальним відображенням найдрібніших деталей.
  • nova 9 SE. Модель з 3D скляними задніми панелями та 6.78-дюймовими дисплеями. Тут ви знайдете камеру з інноваційною технологією пікселів 9-в-1 та датчиком розміром 1/1.52 дюйма. Це ті характеристики, які забезпечать якісні знімки з низьким рівнем шуму. Важлива деталь – використання технології швидкої зарядки SuperCharge потужністю 66 Вт та наявність захисту від перегрівання.
  • nova 9. Ця модель помітна ультратонким легким корпусом та оригінальним вигнутим дисплеєм. Серед переваг: спеціальний режим екрана для захисту зору, 50-мегапіксельна камера із вбудованим штучним інтелектом та безперервний запис фронтальним та основним об’єктивом. Також смартфон можна повністю зарядити всього лиш за 38 хвилин.
  • nova 8i. Модель, що має витончене NCVM-покриття корпусу та 6.67-дюймовий безрамний дисплей. В цій лінійці – акумулятор з «розумними» енергозаощаджувальними алгоритмами, а також ультраширококутна камера 120° та додатковий об’єктив для глибини зйомки.
  • Y6p. Смартфон, на якому можна 32 години поспіль дивитися відео без підзарядки. Також тут є можливість розширення пам’яті до 512 ГБ. Ще одна «родзинка» – потрійна основна камера, що, крім основної, включає ультраширококутну та з ефектом боке.
  • Y5p. Смартфон з акумуляторами 3 020 мА. Ви можете дивитися відео 17 годин. Цікаво, що ці гаджети також здатні розпізнавати обличчя для розблокування телефона. А ще за потреби можна збільшити пам’ять до 512 ГБ.

Обирайте свідомо та робіть покупки із задоволенням. Тоді смартфон служитиме довго і повністю виконуватиме всі ваші завдання та примхи. А ви будете впевнені у своєму сучасному мобільному помічникові.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар