Поліцейський врятував життя 10-річного хлопчика

Поліцейський офіцер Мар’янівської громади Андрій Пахалюк врятував життя 10-річного хлопчика.

Про це за інформацією поліції області повідомляє Перша електронна газета.

Під час прийому громадян до приміщення поліцейської станції швидко забіг чоловік та попросив про допомогу. У салоні його авто у безсвідомому стані перебувала дитина. Не маючи номера телефону лікаря місцевого медичного закладу, батько хлопчика попросив правоохоронця зарадити у складній ситуації.

Швидко зорієнтувавшись, поліцейський Андрій Пахалюк викликав на місце медичного працівника. Після огляду дитини, ним було прийнято рішення про терміновий виклик реанімобіля з обласного центру для надання невідкладної медичної допомоги.

Із кожною хвилиною самопочуття хлопчика погіршувалося. Виконуючи рекомендації фахівців медзакладу Кропивницького, у супроводі місцевого лікаря поліцейський офіцер громади переніс дитину до службового авто та вирушив назустріч спеціалізованому транспорту бригади реаніматологів.

Автомобіль поліції з увімкненими проблисковими маячками швидко домчав до межі в’їзду у Кропивницький. Далі, перемістивши до карети швидкої допомоги, хлопчика доправили до дитячої обласної лікарні.

Нагадаємо, кропивницькі патрульні допомогли породіллі дістатися до пологового будинку.

Читайте також: Приклав до горла 20-річної дівчини ніж та вимагав віддати телефон: поліція затримала кропивничанина

Поширити:

Залишити коментар:

коментар