“Теплий Кроп”: молодіжна рада облаштує у місті зимовий громадський простір

Кропивницька міська рада

Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради пройшла відбір та отримала фінансову підтримку для втілення проєкту «Теплий Кроп».

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кропивницької міської ради.

Метою проєкту є створення майданчика для комунікації та реалізації ідей молоді з Кропивницького та молоді з числа внутрішньо переміщених осіб шляхом облаштування громадського простору та проведення інтеграційних заходів для молоді, яка зараз проживає в громаді.

У теплу пору року таким майданчиком є креативний простір «Атмосфера Мир2.0.», однак повноцінно функціонувати в холодну пору простір не може.

image

Саме тому виникла ідея для проведення активностей молоді облаштувати громадський простір «Krop:hub», який продовжуватиме виконувати свої волонтерські функції, але вже паралельно з проведенням заходів.

У рамках реалізації проєкту «Теплий Кроп» запланували облаштування простору, зустріч молоді з підприємцями громади для знайомства з успішними бізнесовими кейсами, майстер-класи з розпису пряників та вибійки на екоторбинках, проведення «Форуму нескореної молоді» для презентації молодіжних ініціатив, які впроваджуються в громаді, та напрацювання спільних ідей для розвитку молодіжного руху на базі «Krop:hub».

8

Загалом підтримка проєкту складає 75 тисяч гривень, які направленні на облаштування простору та проведення заходів.

“Молодіжна рада вже встигла провести Кіновечір для молоді та майстерню з розпису пряників. Під час заходу переглянули фільм «Пульс» – це українська повнометражна спортивна драма режисера Сергія Чеботаренка, заснована на реальній історії української спортсменки, легкоатлетки, Паралімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук. А також кондитерка Оксана Лебідь провела майстер-клас із патріотичного розпису пряників, які після заходу передали військовим”, – йдеться у повідомленні міськради.

7

Авторкою та менеджеркою проєкту є Вікторія Поліщук, секретарка Молодіжної ради Кропивницького.

3

Нагадаємо, волонтери КропХабу купили “швидку” для воїнів на передовій

Читайте також: у Кропивницькому почали готувати вітамінні коктейлі для захисників. Потрібна допомога

Поширити:

Залишити коментар:

коментар