Керівництво Вільшанки просить ПриватБанк не закривати відділення в селищі

Селищний голова смт Вільшанка зврнувся до керівництва АТ КБ «ПриватБанк» із проханням не ліквідовувати відділення цього банку у селищі.

Копію звернення оприлюднила селищна рада у Фейсбук, повідомляє Перша електронна газета.

У ньому зазначається, що інформація про закриття відділення сколихнуло громаду. Адже більшість установ, підприємств, пенсіонерів є клієнтами саме ПриватБанку.

Також звертається увага на наплив переселенців, які також є споживачами послуг установи.

308426896-457159006440635-8418621856895705461-n

Перша електронна газета звернулася в ПриватБанк за коментарем щодо цією ситуації.

Рішення про закрити вже прийнято та переглядатися не буде – повідомили нам.

“Ми дякуємо кожному мешканцю Вільшанки за довіру і за те, що ви поруч з нами, попри всі складнощі сьогодення. Від початку війни кожен з нас тримає свій фронт. Для ПриватБанку цей фронт – фінансовий, і ми щиро вдячні, що у нас є такі надійні та лояльні клієнти.

Мережа відділень нашого банку трансформується та адаптується до тих викликів, що усі ми переживаємо сьогодні. Разом з тим, ми робимо усе, аби послуги ПриватБанку були кожному у будь-якому куточку країни. Нагадаю, що практично усі послуги банку доступні сьогодні онлайн, а лінія підтримки клієнтів працює цілодобово.

Окрім того, до послуг громадян завжди доступні наші ТСО та банкомати, у Вільшанці сьогодні функціонують 2 банкомати та 2 термінали самообслуговування, працює послуга “Готівка на касі” (отримання готівки у касах магазинів). Ще раз дякуємо за розуміння та підтримку!” – ідеться у відповіді ПриватБанку.

Читайте також: У Знам’янці відкрили нове відділення ПриватБанку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар