Кіровоградщина отримає гуманітарний вантаж від ООН

За запитом, який надала Кіровоградська ОВА до УВКБ ООН, вже готовий черговий вантаж гуманітарної допомоги. Він надійде до до нас наступного тижня.

Про це повідомила голова саб-офісу УВКБ ООН у справах біженців Мішель Альфаро під час офіційної зустрічі у Кіровоградській ОВА, інформує Перша електронна газета.

Разом з радницею патронатної служби апарату ОВА Галиною Пастух вони обговорили результати попередньої співпраці та окреслити подальші кроки взаємодії.

photo-5472074019604905362-y

«Основне питання, яким наразі займається наш обласний штаб – прийняття людей з Донеччини, які продовжують прибувати евакуаційними потягами. Наша ціль – розмістити велику кількість людей, і аби забезпечити їм необхідні умови нам потрібна допомога міжнародних волонтерських організацій, таких як ваша. Ми дуже вдячні за вже надану допомогу, але наші потреби не зменшуються», – сказала Галина Пастух.

За словами Мішель Альфаро, ООН готова й надалі допомагати переселенцям, закрити їхні базові потреби. Наразі на Кіровоградщину прямує гуманітарний вантаж, який містить ковдри, подушки, постільну білизну, матраци та рушники.

photo-5472074019604905363-y

Представниця ООН разом з колегами оглянули приміщення в області, де можливе компактне розміщення ВПО, спілкувались з очільниками громад, і обрали поки що три будівлі, у яких вирішили виконати ремонтні роботи.

«Поки що плануємо роботи на трьох об’єктах на Кіровоградщині, але не виключаємо, що до цього числа додамо й інші місця, у яких розміщують ВПО», – додала Мішель Альфаро.

Нагадаємо, Соколівська громада просить допомогти із речами для переселенців.

Читайте такожГромада на Кіровоградщині отримає медичну гуманітарну допомогу від ЮНІСЕФ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар