Як правильно підбирати диван-ліжко? Елементарні поради від Eurodivan

Повноцінний відпочинок залежить не тільки від ритму життя, емоційного стану, а й від меблів, на яких ми збираємось відпочивати. Погодьтесь, що якщо вони незручні, ви не зможете нормально розслабитись. Через це виникає необхідність у виборі меблів.

Зрозуміло, що це не завжди ліжко. Через обмеженість в площі чи інші причини диван-ліжко стане чудовим рішенням. Тепер залишається його вибрати серед величезного асортименту https://eurodivan.com.ua/ua/divany/filter-and-divankrovat/, що постійно розширюється.  Для цього потрібно заздалегідь визначитись з певними характеристиками, про які допоможе нагадати «Євродиван». Це значно допоможе у прийнятті рішення.

Як правильно підбирати диван зі спальним місцем?

Меблеві виробники постійно презентують нові моделі. Зрозуміло, що у кожної з них є свої особливості. Саме на них потрібно орієнтуватись під час вибору.

Механізм трансформації

  • Якщо спальне місце буде використовуватись рідко, то ви можете не хвилюватись стосовно системи розкладання. Вона може бути будь-якою.
  • Якщо тут будете спати постійно, потрібно задуматись про вибір механізму. Віддавайте перевагу міцним, надійним варіантам, які у випадку поломки можна буде швидко відремонтувати. Серед найпопулярніших пропозицій можна виділити «Акордеон», «Дельфін»  чи «Викатний».

Матеріал, який використаний для наповнення

  • Почнемо з блоку пружин. У більшості випадків використовувався блок із залежними пружинами. Такий варіант є не зовсім практичним для постійного навантаження, оскільки тут можуть з часом з’являтись вм’ятини через неправильне розподілення навантаження. Що стосується блоку з незалежними пружинами, це краще підходить для постійного користування. Тут навантаження розподіляється рівномірно та тут буде значно зручніше відпочивати. До того ж не так швидко з’являться дефекти.
  • Далі приділіть увагу матеріалам, що будуть поверх пружинного блока. Вони мають бути міцними та швидко відновлювати пружність. Якщо є така можливість, звертайте увагу на матеріали натурального походження.
  • Не забудьте ще про оббивку. Від неї теж залежить комфортний відпочинок. Вона не має бути надто гладкою, щоби постіль не зісковзувала. Віддавайте перевагу матеріалам, які не витираються. А ще вони мають бути невибагливими в догляді.

З урахуванням цих простих рекомендацій вам буде значно простіше зорієнтуватись у величезному асортименті. Разом з рекомендаціями від «Євродиван» підберете диван-ліжко, на якому буде зручно відпочивати вам чи вашим гостям.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар