До уваги переселенців. В Олександрії запрацює офіс ГО «Десяте квітня»

© EPA/UPG

Громадська організація «Десяте квітня» відкриває офіс в Олександрії.

Про це з посиланням на ГО повідомляє Перша електронна газета.

Працюватиме офіс за трьома напрямками:

  • юридичні консультації в сферах сімейного, адміністративного, трудового, цивільного права. Поради та супровід надаватиме юристка Галина Клочко;
  • соціальна допомога, що передбачає консультування щодо отримання гуманітарної допомоги, супровід маломобільних людей, вирішення питань багатодітних родин, людей з обмеженими можливостями та пенсіонерів. Фахівець – Катерина Карпенко;
  • підтримка вимушених переселенців або організацій, де є ВПО, у створенні комфортніших умов проживання, залучення різних видів гуманітарної допомоги, підготовка проєктів для отримання грантової допомоги і запуску власної справи. Відповідальна – Анна Орловська.

Усі послуги, які надаватиме офіс громадської організації, безкоштовні. Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном: (096) 16 57 001. Дзвонити з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 17.00.

ГО «Десяте квітня» названа на честь дати народження видатного нідерландського політичного мислителя, юриста, філософа, історика, одного із засновників новітньої теорії природного права та міжнародного права Гроція Гуго де Грота (1583-1645). Членни організації надають соціальну і правову допомогу, проводять дослідження актуальних для вразливих категорій населення питань та працюють над розвитком громадського суспільства, проводячи тренінги для різних категорій громадян.

Читайте також:

В Олександрії організували безкоштовні гарячі обіди для переселенців

Поширити:

Залишити коментар:

коментар