З 1 січня “Нова пошта” оновлює тарифи

biz.nv.ua

З 1 січня 2022 року “Нова пошта” оновить правила доставки відправлень та додасть нові послуги.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією пресслужби компанії.

Зокрема, вартість доставки розраховуватиметься залежно від пунктів призначення за трьома тарифними зонами: по місту та його передмістю, між містами України, з/в селище міського типу чи село.

При доставці в межах міста та його передмістя вводиться три тарифи за вагою посилок: маленька (до 2 кг), середня (до 10 кг) та велика (до 30 кг). Зміниться й ціна доставки: для маленьких посилок – 40 грн замість 45, а великих – 80 грн замість 100 грн. Також у ціну входитиме комісія за оголошену вартість до 1000 гривень, незалежно куди буде доставлена посилка – до відділення або поштомату.

Також передбачаються такі оновлення:

  • фіксована ціна у 40 грн за доставку документів зі включенням до вартості фірмового конверту;
  • продовження акційного тарифу на доставку до поштоматів за 35 гривень, а також післяплату без комісії на перший квартал 2022 року. З 1 квітня вартість доставки до поштомату складатиме 45 гривень незалежно від географічного спрямування та ваги відправлення по всій території України;
  • зниження вартості доставки до 15 гривень у випадках, коли покупці хочуть повернути відправлення відразу після огляду;
  • зменшення цін для послуги доставки кур’єром: для посилок вагою менше 30 кг до фіксованої вартості доставки додаватимуть 30 гривень, для відправлень понад 30 кг – 90 грн за кожні 100 кг.

Нагадаємо, У Кропивницькому чоловік купив водійське посвідчення за 10 тисяч гривень

Читайте також: У МОЗі попередили про шахрайство з тисячею за вакцинацію

Поширити:

Залишити коментар:

коментар