Зимові шини Michelin

Бренд Michelin відомий у всьому світі завдяки високій надійності продукції. Автопокришки цього виробника використовують навіть у всесвітньо відомих гоночних змаганнях. На гумі від цієї компанії виграно безліч ралійних перегонів, що вже само собою свідчить про якість. Зимова гума Мішлен tireshop.ua/shini/zimnie/michelin представлена ​​і в інтернет магазині Tireshop.

На сайті є більше 30 найменувань автопокришок від французького бренду. Серед такого розмаїття знайдуться моделі на будь-який смак та під будь-який посадковий розмір. Розглянемо деякі популярні лінії виробника Michelin.

Michelin X-Ice North 4

Дана модель призначена для легкових автомобілів та комплектується металевими шипами. Автопокришка випускається під посадкові діаметри від 15 до 20 дюймів. Підходить для будь-яких дорожніх умов. Особливо добре проявляється на засніжених дорогах.

Особливість цих шин – велика кількість шипів. Число вставок залежить від типорозміру. На найменшій моделі встановлюється 96 шипів, а на найбільшій – 250.

Особливу увагу варто приділити розташуванню цих зубців. Протектор розроблений таким чином, що шипи формують 22 лінії у різних напрямках. Це підвищує стійкість автомобіля на слизьких поверхнях, запобігаючи заметам і зменшуючи гальмівний шлях.

Особливий спосіб монтажу та комп’ютерне моделювання щодо місць встановлення шипів дозволило знизити рівень шумності покришок. Тому гума відрізняється досить високим акустичним комфортом.

Малюнок протектора – симетричний V-подібний спрямованого типу. Виробник використовував великі блоки з великою кількістю мікроламелів. Це не лише підвищило зчеплення на льоду, а й дозволило створити широкі та довгі діагональні дренажні канавки. Сніг та волога якісно видаляються з-під плями контакту. Завдяки високим характеристикам їзди Michelin X-Ice North 4 вважається покришкою преміум-сегмента.

Michelin Agilis Alpin

Ці покришки призначені для мікроавтобусів та легких вантажних машин. Модель з’явилася на ринку у 2013 році і за цей час отримала кілька інтерпретацій. Але, незважаючи на нові варіанти, автошини першого покоління Agilis Alpin отримали визнання серед споживачів і випускаються досі.

Шинники використовували ненаправлений симетричний рисунок протектора без шпильок. Завдяки щільному розташуванню великих блоків навантаження рівномірно розподіляється на всю поверхню шини. Це допомагає не тільки довше експлуатувати той самий комплект, але й зменшує опір коченню.

Велика кількість канавок у плечових блоках виконують функцію ґрунтозачепів, що значно покращує керування навіть у глибокому снігу. А завдяки широким дренажним канавкам особливої ​​форми шина легко самоочищається.

Також автопокришки Michelin Agilis Alpin мають такі переваги:

    • покращене зчеплення завдяки збільшеній плямі контакту;
    • міцний подвійний каркас захищає гуму від механічних дій;
    • безліч мікроламелей створює ефект липучки на зледенілих поверхнях;
    • модель відрізняється м’якістю та акустичним комфортом.

Така велика кількість позитивних якостей виводить Michelin Agilis Alpin у топ серед шин для мікроавтобусів та легких вантажівок. Покришка випускається у великій кількості типорозмірів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар