Смартфони Samsung в 2021-2022 році

Компанія Samsung презентує смартфони як у бюджетному сегменті, так і флагмани. За багато років плідної праці виробник завоював серця багатьох користувачів, яких цікавлять ціни на смартфони Самсунг та характеристики гаджетів. Яку модель обрати в 2021-2022 році – читайте далі.

Samsung Galaxy A51

Відкриває рейтинг бюджетних смартфонів Samsung 2021 модель Гелексі А51, що приваблює яскравим зовнішнім виглядом і чітким екраном на базі технології Super AMOLED. Крім хороших технічних характеристик дисплея, ця модель цікава:

  • Потужним процесором, який має 8 ядер;
  • Фірмовим чіпом класу Exynos 9611, що функціонує у зв’язці з прискорювачем Mali-G72 MP3. Цього достатньо для ігор нового покоління;
  • Основною камерою, що має модуль на 48 Мп та дозволяє знімати відео у форматі 4К при частоті в 60 кадрів за секунду.

Такими технічними характеристиками здатні похвалитися не всі моделі бюджетної цінової категорії. Селфі-камера при цьому має об’єктив з роздільною здатністю 32 мегапікселі. Варто відзначити підтримку уповільненої зйомки 240 кадрів на секунду.

Galaxy Note 10 Plus

Ще одна модель, яка не втратила своєї актуальності, і, як і раніше, має флагманські характеристики.

  • Апарат має великий 6,8-дюймовий екран на Super AMOLED технології;
  • Розширення чіткого та яскравого екрану складає 3040х1440 пікселів; Samsung Galaxy Note10+ приваблює стильним дизайном, а також невеликим вирізом, в якому знаходиться матриця на 32 Мп;
  • Основна камера включає 4 модулі, включаючи 12 Мп з оптичним зумом, 16 Мп, 12 Мп та датчик ТОФ;
  •  За продуктивність цієї серії відповідає чіп Snapdragon 855 або Exynos 9825 (залежить від регіону продажу).

Також варто відзначити новий стандарт Wi-Fi 6, фірмовий стілус, бездротову та зворотну зарядку.

Samsung Galaxy Z Flip

Звичайно, одним із найуспішніших гнучких смартфонів Samsung є модель Galaxy Z Flip, яка дебютувала разом із першим поколінням Fold, але виявилася більш ремонтопридатною та надійною. При цьому пристрій оснащується 6,7-дюймовим екраном на Dynamic AMOLED матриці. Прилад може розділятися навпіл, відкриваючи додаткові можливості для управління користувачеві.

Фронтальна камера одержала 10-мп сенсор. Основна камера складається з двох модулів по 12 мегапікселів. Відмінну продуктивність забезпечує флагманський процесор минулого покоління – Qualcomm Snapdragon 855+. Апарат має бездротову зарядку, а також вбудований NFC для безконтактних платежів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар