В Олександрії вакцинувалося лише 30% освітян

© olhardigital

Кількість вакцинованих освітян в Олександрійській громаді станом на 14 вересня становить лише 29,26%.

Ці дані оприлюднені на сайті міськради Олександрії, інформує Перша електронна газета.

Як повідомляється на ньому, заступник міського голови Ірина Чемерис 14 вересня відвідала загальноосвітні заклади міста, де спостерігається найнижчий відсоток вакцинованих, і поспілкувалася з освітянами щодо необхідності та важливості імунізації.

«У ході зустрічі Ірина Чемерис закликала присутніх бути свідомими та відповідальними й зробити вибір на користь вакцинації, адже наразі це єдиний дієвий спосіб захистити себе, учнів та людей навколо від коронавірусної хвороби», – йдеться у повідомленні.

Також заступниця наголосила на тому, що лише при 80 % вакцинованих робітників освітній заклад працюватиме в реальному часі. В іншому разі при запроваджені більш жорстких карантинних обмежень установу буде переведено на дистанційне навчання, тривалість якого на сьогодні не визначена.

Поряд з цим, міська влада постійно отримує звернення від батьків, які не задоволені результатами віддаленого навчання і сподіваються на недопустимість введення такого освітнього процесу.

Кожен самостійно має обрати вакцину, якою би хотів щепитися, а мобільна бригада готова приїхати до школи і вакцинувати всіх охочих на місці.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар