Кропивничанка потрапила у список найвідоміших блогерів України

Філологиня, доцент ЦДПУ ім. Винниченка Ольга Кирилюк потрапила у список “Топ-100 блогерів 2021”, із якого народним голосуванням визначать п’ятірку переможців.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Цьогоріч найвпливовіших блогерів обирають у п’яти номінаціях:

  • Політика та економіка,
  • Крим та Донбас,
  • Lifestyle,
  • Здоров’я,
  • Народний вибір.

Кирилюк номінували у категорії “Народний вибір”, де її конкурентами стали народні депутати Тарас Чорновіл і Олексій Гончаренко, відомі журналісти Яніна Соколова й Андрій Цаплієнко, педіатр Євген Комаровський та інші.

“Автор численних дописів, заслуговує як на увагу прогресивних проукраїнських читачів, так і на відзнаку її внеску в розбудову української державності”, – пишуть читачі про Ольгу.

Голосування “Топ-100” триватиме до 30 вересня цього року.  Одна людина може проголосувати лише раз. Підтримати Ольгу Кирилюк можна за посиланням.

Довідково.

"Топ-100 блогерів" - рейтинг лідерів думок України, започаткований редакцією "Фактів" на ICTV. Цьогорічних кандидатів для народного голосування обирали учасники рейтингу 2020. Минулорічні переможці не можуть брати участь у конкурсі повторно, але входять до складу експертної комісії, яка дасть 50% вкладу в рейтинг разом із народним голосуванням.

Нагадаємо, Суспільне телебачення презентувало документальний фільм про волонтерів “Баби Єльки”.

Читайте також: Тамара Горіха Зерня поділилася таємницями своїх героїв і презентувала нову книгу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар