Колона всеукраїнського автопробігу завтра стартує з Кропивницького

Ілюстративне фото

Завтра, 26 серпня, з Кропивницького до Києва вирушить колона всеукраїнського автопробігу до 30-річчя Незалежності України та 30-річчя створення Товариства сприяння обороні України.

Про це Першій електронній газеті повідомили організатори.

Автопробіг стартує з усіх обласних центрів України і завершується зустріччю всіх колон у Києві для спільного святкування.

У Кропивницькому автомобілісти збираються об 11.00. Колона стартує з Бобринецького шосе, далі рухатиметься вулицями Садовою, Яновського, академіка Тамма, Героїв Сталінграда, космонавта Попова, Юрія Коваленка, Університетським проспектом, вулицею Євгена Тельнова, Соборною і Великою Перспективною до площі Героїв Майдану.

Близько 15:00 на центральній площі учасники пробігу вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні і нашого земляка з Бобринеччини Віктора Чміленка.

Тут до кропивничан приєднаються екіпажі з Одеси, Миколаєва, Херсону та делегації переселенців з Криму. Спільна автоколона вирушить по вулиці Великій Перспективній до Полтавської, Короленка, Холодноярської і попрямує далі до Києва, щоб приєднатися до всеукраїнського святкування ювілею ТСОУ в аероклубі “Чайка”.

Нагадаємо, більше 5 тисяч жителів Кіровоградщини одночасно заспівали гімн до Дня незалежності.

Читайте також: Як проходить ремонт дороги від Кропивницького до Знам’янки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар