У Кропивницькому відбудеться забіг по бездоріжжю

Кинь виклик собі і відкрий незвідані стежки Кропивницького! Так звучить слоган трейлового забігу – Krop River Trail, який відбудеться 10 жовтня.

Про це Першій електронній газеті повідомили організатори.

Krop River Trail - це щорічний масовий забіг по бездоріжжю околицями міста з дистанціями 6 км, 12 км і 20 км. Його мета популяризація здорового способу життя і дбайливого ставлення до природи. Бігове містечко, старт і фініш будуть розташовані у обласному центрі туризму по вулиці Соколівська, 2.

“Маршрут пролягає через мальовничі місця долин Інгулу та Сугоклії: від парку Перемоги, міського кар’єру, і до Завадівки. Чисте повітря, незаймана природа, ліс, гранітні скелі і дух суперництва – ось що чекає учасника Krop River Trail. За відгуками сотень фінішерів минулих років, вони відкрили для себе унікальні місця, не здогадуючись про їх існування у місті”.

IMG 3379+

Як зазначають організатори, цей неординарний спосіб відпочинку, активного дозвілля з фізичною активністю переживає бум у світі. В Україні і місті масова бігова культура лише починає розвиватись.

У програмі забіги для дорослих на 6 км, 12 км і 20 км, безкоштовні дитячі забіги (до 14 років), гаряче фінішне частування, подарунки учасникам і цінні призи переможцям забігів. Незабутні емоції подарують природні красоти маршрутів, музична підтримка на старті, світлини від професійного фотографа, пункти з водою і харчуванням, дизайнерська медаль фінішера і тусовка у колі друзів.

IMG 3490+

Щоб взяти участь необхідно зареєструватись і оплатити організаційний внесок на сайті https://vseprobegi.org/race/1790. Реєстрація на дитячі забіги будуть відкриті 20 вересня.

До забігу бажаючі можуть подолати дистанції на пробіжках, тренуваннях організованих KroRunClub або взяти участь у волонтерських екоакціях.

IMG 3275+

Не рекомендується брати участь за відсутності постійних бігових тренувань, наявності протипоказань для занять спортом. Важливо пройти медичне обстеження і отримати консультацію спортивного лікаря.

Нагадаємо, через Кропивницький проїдуть учасники всеукраїнського автопробігу.

Читайте також: Програма святкування Дня Незалежності у Кропивницькому

IMG 7680+

IMG 3723+


Оргкомітет: ГО “Клуб Прогресивних ініціатив”, біговий клуб KroRunClub, КЗ“КОЦТКЕУМ”

Контакти організаторів: Дар’я Макарова, 099 638 86 36, kpikro@gmail.com

Фотографії: Олександр Майоров

Поширити:

Залишити коментар:

коментар