У Кропивницькому просять закрити парковку Епіцентру від дрифтерів

© Pixabay

У Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням закрити вночі парковку торгівельного гіпермаркету “Епіцентр” у Кропивницькому, аби там не їздили дрифтери. За словами автора петиції, шум і свист від гуми автомобілів заважає спати мешканцям навколишніх будинків.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції:

“Ми, жителі 101-го мікрорайону кожен день у вечірній час страждаємо від шуму та свисту гуми, в народі це називається “дріфт”, поліція в цьому питанні бездіяльна. Неможливо після закриття роботи Епіцентру відкрити вікна у жарку погоду, та страждають наші діти які просинаються о третій години ночі від того, що дріфтують на парковці Епіцентру за адресою м.Кропивницький, вул.Космонавта Попова 8. Тому, ми вимагаємо, щоб Міська Рада розглянула питання про закриття шлагбауму на території Епіцентру в нічний час, а саме від закриття роботи Епіцентру ввечері до відкриття його з ранку. Незручностей для водіїв це не завдасть, адже є об’їздна дорога навколо парковки торгового центру”.

Автор петиції: Краснюк Вадим Віталійович

Дата початку збору підписів: 22 червня.

До кінця збору підписів залишилося: 45 днів.

Станом на 22 червня це звернення ще ніхто не підписав.

Підписати петицію можна тут.

Нагадаємо, раніше громада дріфтерів міста просила виділити територію для облаштування під контрольований занос, аби “зменшити кількість порушень ПДР у місті та не наражати на небезпеку оточуючих”.

Читайте також: У Кропивницькому просять створити більше парковок

Поширити:

Залишити коментар:

коментар