Онлайн ТВ: які розважальні канали подобаються українцям

© Freepik

Статистика говорить про те, що регулярні випуски новин, політичні та гостросоціальні шоу втомлюють глядача, якщо дивитися їх постійно. Багато українців намагаються дозувати подібний контент і нерідко віддають перевагу розважальним каналам. Так, національний онлайн-кінотеатр пропонує дивитися К1 онлайн цілодобово. Відносно молодий канал (дата створення – 2005 рік) має загальнопізнавальний і розважальний напрямки. Наукові передачі, власні проєкти різноманітної тематики, топові серіали і кращі фільми світового виробництва не залишають глядачів байдужими.

photo 1598899134739 24c46f58b8c0

Чим популярний К1

Телеканал більше десяти років займає топові позиції в рейтингах глядацьких симпатій. Аудиторія цінує доброзичливий життєрадісний тон, загальний позитивний напрямок. Виходячи з того, що за контентом стежать переважно молоді дівчата, продюсери наповнюють ефірну сітку життєстверджуючими передачами, пропагують цінність сім’ї, здорових партнерських стосунків.

Ключові теми передач – краса і здоров’я, лайфхаки для привабливого зовнішнього вигляду, пізнавальні факти про природу, наукові відкриття, подорожі, мистецтво. В ефір виходять шедеври світового кінематографа, обговорювані в світі серіали. Таке наповнення зацікавить усю родину.

Найпопулярніші формати

Рейтинг найпопулярніших передач очолює “Ух ти show”. Автори говорять, що прагнуть насамперед здивувати аудиторію, розважити, надихнути цікавими ідеями. В кадрі –  найрізноплановіші сюжети: відео з салонів краси, зворушливі пропозиції руки і серця, курйозні ситуації, вражаючі татуювання, кулінарні рецепти. Це далеко не повний список того, що коментує ведучий з відмінним почуттям гумору.

“Орел і Решка” (“Шопінг”, “Перезавантаження”, “Морський сезон”) – шоу, яке полюбили багато українців. Це відмінний спосіб дізнатися про відпочинок в популярних країнах – як бюджетний, так і з необмеженим доступом до золотої банківської картки. На роль ведучих часто запрошують зірок шоу-бізнесу, відомих артистів, тревел-блогерів. Проєкт “Шопінг” присвячений магазинах, ринкам, кафе і ресторанам. Із випуску можна багато чого довідатися про ціни в тій чи іншій країні.

2

“А чи знаєте ви?” користується попитом серед глядачів, у яких є діти: цікаві факти про природні явища, науку і техніку розповідає юний ведучий. Цікаво буде і дорослим, і дітям.

Молодь і люди старшого віку люблять дивитися топові серіали: “Доктор Хаус” (знаковий американський телесеріал про цинічного лікаря), “Мисливці за старовиною” (фантастична пригодницька картина спільного виробництва Великої Британії та Канади), “Доктор Хто” (англійська наукова фантастика) та інші. Всі фільми користуються величезним попитом, регулярно входять в топ глядацьких симпатій і є найбільш обговорюваними у світі.

Відмінний оптимістичний формат – “Портал щасливих людей”, наповнений мотивуючими цитатами, висловами про щастя. Автори медійного продукту відзначають, що навіть в складні життєві періоди не варто відмовляти собі в радості, а хороше кіно, природу і мистецтво творці “Порталу” вважають відмінним способом, який дозволяє позбутися від тривожних думок. Саме тому вони регулярно знайомлять аудиторію з добірками надихаючої літератури, фільмів, музичних композицій.

Розважальний телеканал К1 комфортно дивитися онлайн: контент транслюється цілодобово, всі передачі, фільми та серіали можна переглянути в записі, зокрема це зручно робити з будь-якого пристрою. В одному тарифному плані доступно до п’яти гаджетів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар