Як вибрати кухню: основні критерії, які допоможуть зорієнтуватися при покупці

© Pexels

Кухня – це душа будь-якого будинку. При виборі меблів у цю зону потрібно бути гранично уважним, адже важливо зробити її стильною, затишною та зручною для господині. Завдання ускладнюється тим, що на ринку кухонні гарнітури представлені у величезному асортименті: серед такого розмаїття можна розгубитися. Щоб уникнути сум’яття, розглянемо основні критерії, які потрібно враховувати при покупці.

1

Звертаємо увагу на характеристики гарнітура

У першу чергу кухонні набори розрізняються за двома основними параметрами:

  • комплектацією;
  • формою.

За першим критерієм гарнітури поділяються на готові й модульні. Стандартні моделі – це кухні, які випускаються з повністю підібраними за типом і кількістю складовими. Зазвичай готові набори розрізняються за числом елементів і загальною шириною. Вони оптимально підходять для облаштування стандартних приміщень. Переваги таких гарнітурів – у широкій доступності та простоті вибору. При покупці не треба ламати голову над комплектацією, оскільки вона визначена виробником.

Інша справа – модульні кухонні набори. Випускаються вони у вигляді окремих предметів, які розрізняються за функціональністю та габаритами. На свій розсуд можна зібрати комплект із потрібних шафок і тумб будь-якої ширини або форми. Модульні кухні оптимально підходять для нестандартних квартир або на той випадок, якщо готові рішення не відповідають вимогам покупця.

Що стосується форми, то вона визначається принципом розташування меблів. Виділити можна три найпопулярніші різновиди гарнітурів:

  • прямі;
  • кутові;
  • з барною стійкою.

Останні більшою мірою підійдуть для квартир-студій, коли є необхідність зонування простору.

У цілому вибирати форму гарнітура потрібно, враховуючи особливості планування приміщення. Кутові моделі вважаються більш ергономічними й місткими. Прямі виграють завдяки практичності та універсальності. Лінійні комплекти, на відміну від кутових наборів або гарнітурів з барною стійкою, можна встановити в будь-якій кухні та підібрати їх різної ширини.

2

«Дубок»: великий вибір недорогих меблів для дому

Пошуки кухні можуть перетворитися на стомлююче, тривале заняття, якщо підбирати гарнітури в салонах меблів або гіпермаркетах. Щоб вивчити асортимент і порівняти ціни на товари в різних торговельних точках, буде потрібно кілька днів або навіть тижнів. Але можна уникнути такого сценарію та прискорити процес, якщо купувати кухню в інтернет-магазині Dybok.

На сайті представлений великий асортимент гарнітурів від вітчизняних фабрик. Підібрати їх можна самої різної форми й габаритів, причому як у стандартній комплектації, так і у вигляді модульних елементів, з яких можна скласти зручну кухню на свій смак.

Ціни на меблі сформовані в межах досяжності: «Дубок» в принципі спеціалізується на продажу бюджетних предметів інтер’єру, щоб зробити їх доступними для широкого кола споживачів. Також на сайті регулярно проводяться акції й надаються знижки на меблі, а при замовленні від 5 тис. гривень усі витрати на доставку по Україні компанія бере на себе.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар