Євровікна – запорука комфортного життя

© iStock

Євровікна давно стали невід’ємною частиною кожного житлового і громадського приміщення. Уже багато років будівельні організації віддають перевагу більш якісному продукту, який показав себе як надійний і практичний аналог дерев’яних вікон. Пластикові конструкції надійно захищають будинок від негоди, забезпечують шумоізоляцію та перешкоджають витоку тепла з приміщення.

7205e714f1aa9df170e0900131b6b5e2.jpg

У Києві виробництвом і установкою ПВХ-конструкцій займається компанія “Лінія вікон”. За 16 років роботи вона зарекомендувала себе як надійний постачальник металопластикової продукції за доступними цінами. Завдяки інноваційним технологіям інженерам вдалося знизити собівартість моделей, не зменшуючи при цьому їхні якісні характеристики.

Як не помилитися з вибором

Співробітники компанії завжди готові надати допомогу в оформленні замовлення на євровікна. Після виїзду замірників обов’язково прописується і узгоджується проєкт робіт. Важливо врахувати всі дрібні деталі і нюанси кожного окремого випадку.

Що пропонує підприємство:

  1. Бюджетний варіант. Є високоякісною продукцією без різноманітних додаткових пристосувань і дизайнерських рішень. Основне призначення цієї моделі – надійний захист від шуму і холоду.
  2. Середній варіант. У цьому випадку доповненням до якості і практичності є можливість виготовлення конструкцій різних нестандартних форм.
  3. Елітний варіант. Підходить для тих, хто хоче ефектно виділятися на загальному тлі. Тут можливе втілення будь-яких дизайнерських ідей: від панорамних вікон в підлогу до невеликих конструкцій зі сміливою геометрією.

Співробітники із задоволенням допоможуть розробити проєкт, який підходитиме під кожен конкретний випадок. Для компанії “Лінія вікон” важливо найперше надати якісну продукцію, яка відповідатиме всім вимогам і очікуванням замовника.

Кілька причин звернутися до нас:

  1. Великий досвід. Ми протягом 16 років займаємося установкою вікон в Україні.
  2. Надійність продукції і монтажу. Завдяки власному виробництву співробітники ретельно відстежують якість використовуваних матеріалів.
  3. Можливість виконання замовлення під ключ досвідченими майстрами.
  4. Наявність гарантії на всю продукцію і надані послуги.

Компанія по праву займає лідируючі позиції в Україні з виготовлення та встановлення ПВХ-конструкцій. За роки роботи підприємство отримало понад 600 позитивних відгуків від клієнтів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар