Якщо в тебе геморой!

Пропонуємо Вам пройти короткий тест. Відповівши всього на кілька питань, Ви зможете визначити, чи є у вас геморой.

Адже рано чи пізно більшість людей зіштовхується з цією проблемою, та лише коли дискомфорт і болі стають нестерпними, починають замислюватися про похід до лікаря.

Геморой не виникає в один день! Він розвивається повільно й дає про себе знати зазвичай після випадкової провокації – фізичної напруги, гострої їжі або закрепу.

Важливо розпізнати геморой на ранній стадії й запобігти йому найлегшим і безболісним способом.

Отже, дайте відповідь на наступні питання:

  1. Чи буває у Вас відчуття сверблячки або печіння в задньому проході?
  2. Чи буває у вас іноді відчуття наповненості прямої кишки, незважаючи на те, що позивів сходити в туалет немає?
  3. Чи помічали Ви червоні відтінки (прожилки) у випорожненнях?
  4. Чи є у Вас розширені вени або судинні сіточки на ногах?
  5. Чи страждаєте Ви періодичними закрепами?
  6. Ви зазвичай проводите у туалеті більше п’яти хвилин?
  7. Чи помічали Ви в себе шишки або ущільнення в задньому проході відразу ж після акту дефекації?

Тепер оцініть отриманий результат у такий спосіб: якщо Ви відповіли «так» на два – три питання, то рекомендуємо чим швидше пройти обстеження у проктолога. Якщо ж позитивних відповідей чотири і більше, то вже зараз можна з упевненістю стверджувати про наявність у вас одного з проктологічних захворювань.

Оцінивши ситуацію, ви замислюєтесь: «Куди ж звернутися»? У районну поліклініку? А який лікар там приймає? Чоловік чи жінка? Якої кваліфікації? Проблема делікатна і не запитаєш ні в кого…

Зверніться в медичний центр «ДокторПРО», тут практикують досвідчені лікарі-проктологи, які пройшли спеціальний, практичний курс навчання методам лікування геморою та тріщини прямої кишки без операції.

У їхньому розпорядженні сучасне обладнання виробництва США, Південної Кореї та Німеччини, що дозволяє точно поставити діагноз і прослідкувати всі етапи лікування. Більше того, сам пацієнт може бачити на екрані монітора слизову до та після лікування.

Та найголовніше для пацієнта – безопераційні методики лікування геморою й тріщини прямої кишки дозволяють уникнути операції та не змінювати звичного способу життя. Прийом у лікаря відбувається без черг за попереднім записом . Телефон працює цілодобово!

Не відкладайте лікування! Бажаємо здоров’я!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар