Кропивничани просять запустити новий автобусний маршрут на селище Сонячне

У Єдиній системі електронних петицій зареєстрували звернення з проханням запустити новий автобусний маршрут із Кропивницького на селище Сонячне.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції:

“Доброго дня!
Звертаюся від імені усих мешканців селища Сонячного!
На нашому районі, який розташований у 3 км від обласного центру, наразі дуже гостро виникла проблема транспортного сполучення з м.Кропиницьким! У сполученні курсує 550 маршрут, який регулярно порушує умови тендеру та затверджений маршрут (про що неодноразово повідомлялося в органи влади), зміна маршруту на розсуд водіїв, транспорт, який не відповідає умовам тендеру і т. д.
Але, найважливіше, що турбує мешканців – це те, що в маршрутку сісти просто не можливо, ніколи! (І це не пов”язано з карантином – так було завжди) Через перенавантаження транспорту! На нас просто не вистачає місць! Тільки, якщо стояти в черзі, на кінцевій зупинці! Ми знаходимся між селищем Гірничим та Первозванівкою (2 та 4 км від кінцевої зупинки 44-го та 550-го маршруту відповідно). Доводиться, в будь-яку погоду, йти пішки на кінцеву 44-го, та чекати черги там на транспорт! Додому повертаємось з ще більшими труднощами! Маршрут курсує раз на пів години, і також з Балашівки їде вже з зайнятими місцями! А коли з ладу виходить одна з маршруток – то можна і годину простояти на зупинці, без гарантії, що будуть вільні місця – скоріше навпаки!
У нас просто крик душі! Чому ж на наше селище не можна пустити декілька рейсових автобусів, чим ми гірші за Кущівку, Масляниківку, селище Нове??
Ми вимагаємо надати маршрут з нормальними автобусами, в нормальній кількості, щоб було достатньо вільних місць, із чітко затвердженим графіком та маршрутом курсування! Щоб можно було по-людськи добратися на роботу! В чистому, просторому транспорті, який гарантовано забере тебе з зупинки!
Згідно Перзидентської програми, від Гірничого до об”їзної дороги в 2020 році прокладено нову, гарну, асфальтовану дорогу. Також є облаштоване місце кінцевої зупинки. А ми все чекаємо. І нашим високопосадовцям діла до Сонячного немає! Важають, що проблеми не існує, нажаль!
Просимо вирішити наше питання!”.

Авторка петиції: Жоржа Юлія Володимирівна

Дата початку збору підписів: 5 лютого.

До кінця збору підписів залишилося: 34 днів.

Станом на 16 лютого петицію підписали 99 людей із 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Нагадаємо, майданчик для дрифту просять створити у Кропивницькому.

Читайте також: У Кропивницькому просять запустити новий маршрут із Жадова на Балашівку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар