8 переваг радіохвильової терапії ерозії шийки матки

Практично кожній жінці, рано чи пізно, доведеться зіткнутися з такою неприємною проблемою, як ерозія шийки матки. Причини її виникнення можуть бути різними – інфекції, механічні пошкодження, вроджена патологія, пологи. Раніше цю проблему було лікувати складно. Але сьогодні сучасні методи дозволяють швидко і без наслідків позбутися від ерозії.

Одним з найбезпечніших методів лікування цієї проблеми є радіохвильова терапія . Гінекологи стверджують, що вона має ряд переваг перед іншими видами лікування:

1. Процедура лікування ерозії шийки матки займає мало часу – всього кілька хвилин. Повторення процедури, як правило, не потрібне.

2. Проводиться під місцевим знеболенням в амбулаторних умовах.

3. Після процедури не виникають опіки . Лікування ерозії радіохвилями виключає великі пошкодження здорової тканини. В процесі маніпуляції судини коагулюються, саме тому загоєння проходить швидко і біль після процедури практично відсутній.

4. Даний вид лікування підходить навіть жінкам що не народжували, оскільки радіохвильова терапія не залишає рубців і не деформує шийку матки. Відповідно не створюються перешкоди для настання вагітності і природних пологів.

5. Для радіохвильового лікування ерозії дуже мало протипоказань. Не можна використовувати цей метод лікування, якщо є запальні захворювання статевих органів, онкологія, вагітність, наявність внутрішньоматкової спіралі, наявні гострі інфекційні та неінфекційні захворювання, які супроводжуються підвищеною температурою.

6. Малоінвазивне лікування ерозії шийки матки проводиться на 5-10 день менструального циклу, адже саме в цей період активізується процес регенерації, завдяки чому загоєння відбувається значно швидше.

7. Після радіохвильової терапії період адаптації триватиме недовго і жінка зможе повернутися до звично життя. Перший час потрібно буде утримуватися від статевого життя, фізичних навантажень і тривалої ходьби. Не можна приймати ванну, ходити в басейн, сауну і лазню.

8. Вже через 4-6 тижнів після процедури пацієнтка може планувати вагітність, оскільки період епітелізації тканин триває в середньому близько місяця.

У медичному центрі «ДокторПРО» досвідчений гінеколог проведе процедуру лікування ерозії сучасним апаратом радіохвильової терапії. Рекомендує необхідний догляд. За необхідності в медичному центрі можна здати аналізи, пройти УЗД діагностику, кольпоскопію. Привітний персонал та комфортні умови залишать у Вас лише приємні враження від лікування в медичному центрі.

Телефонуйте в будь-який час доби!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар