Гастроскопія в медичному центрі «ДокторПРО»

Проблеми шлунково – кишкового тракту турбують багатьох з нас. Причина тому найчастіше – це неправильний спосіб життя, вживання фаст-фудів, неякісної їжі та напоїв (що містять багато хімічних добавок та консервантів). Погодьтеся, що кожен із нас по декілька разів на рік відчуває спазми чи болі в шлунку, та вживає знеболююче, але ж це не вирішення проблеми.

Самолікування яким пацієнти зазвичай займаються, тимчасово знімає неприємні відчуття, а саму проблему не вирішує. Гастроскопія – найкращий, спосіб швидко та якісно обстежити шлунок,встановити точний діагноз і надати лікарю достовірну інформацію про захворювання для призначення необхідного лікування».

В медичному центрі «ДокторПРО» в Кропивницькому діагностику гастроскопію можна пройти на сучасному обладнанні японського виробництва. Процедура безболісна. Для уникнення неприємних відчуттів застосовується лідокаїновий спрей. Зображення стану слизової шлунку виводиться на екран монітору, де лікар-ендоскопіст може детально розгледіти будь-які патологічні зміни, та зафіксувати в заключенні. До того ж під час діагностики, за бажанням пацієнта, чи показаннями гастроентеролога проводиться тест на наявність бактерії helicobacter pylori, яка є частою причиною виникнення гастритів.

Обстеження проводить кваліфікований лікар-ендоскопіст.

За більш детальною інформацією звертайтесь за номером гарячої лінії 0 800 300 700

Бережіть себе!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар