Працівники Маловисківської міськради перерахували частину заробітку медикам ЦРЛ

Працівники апарату Маловисківської міської ради вирішили перерахувати частину свого заробітку за березень медикам інфекційного відділення ЦРЛ.

Повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кіровоградського регіонального відділення АМУ.

«Ми перераховуємо гроші не в фонди чи на лікарню, а конкретно медперсоналу, який працює у інфекційному відділені. Поки на державному рівні ухвалюють різного роду стратегічні рішення, ми маємо подбати про медиків і їх родини, про людей які живуть поряд з нами і на яких всі ми покладаємо основну надію в період пандемії», – зазначив голова Маловисківської міськради Юрій Гульдас.

Окремо з міського бюджету виділили 106,5 тис. грн для КНП «Маловисківський центр первинної медико-санітарної допомоги» на придбання напівмасок-протигазів, пально-мастильних матеріалів; дезинфікуючих засобів; одноразових комплектів ЗІЗ.

Інфекційне відділення Маловисківської ЦРЛ отримало 50,3 тис. грн на придбання комбінезонів захисних, бахіл, комплектів постільних (одноразових); покриття на матрац вологонепроникного (багаторазового використання).

Водночас міськрада оголосила про створення волонтерського штабу для допомоги жителям громади в умовах карантинних заходів. Ініціативу підтримали десятки маловищан та жителів інших населених пунктів ОТГ.

«Ми, працівники міської ради, розцінюємо таку ініціативу як зрілість громади до партнерства з владою та прояв милосердя та вищих людських якостей», – йдеться у повідомлені на сайті громади.

Нагадаємо, станом на 5 квітня 37 осіб захворіли на коронавірус на Кіровоградщині.

Читайте також: На Кіровоградщині знову обмежили роботу закладів торгівлі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар