У Кропивницьких маршрутках лікарів і поліцейських возитимуть за перепустками

Міський штаб з ліквідації надзвичайної ситуації дозволив водіям громадського транспорту Кропивницького брати на три пасажира більше, ніж передбачено постановою Кабміну від 25 березня 2020 року, щоб забезпечити підвезення медиків і правоохоронців. Їм видадуть спеціальні перепустки.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сайту міської ради.

“Додаткові три місця у пасажирському транспорті Кропивницького можуть бути використані виключено для перевезення персоналу медичних і екстрених служб та працівників Національної поліції, підприємств та установ критичної інфраструктури, – наголосив керівник робіт з ліквідації надзвичайної ситуації Олександр Мосін. – При здійсненні посадки пасажирів у транспортні засоби перевага буде надаватися медичним працівникам за наявності спеціальної перепустки”.

Крім того, запроваджується обмеження перевезення пасажирів на автобусних маршрутах, які виконує КП «Електротранс», шляхом скасування окремих рейсів у вечірні години доби, наприкінці першої робочої зміна та на початку другої.

На випадок погіршення епідеміологічної ситуації у Кропивницькому і запровадження другої хвилі карантинних заходів, спеціальні перепустки для позачергового проїзду отримають також працівники підприємств критичної інфраструктури обласного центру.

Нагадаємо, у Кропивницькому скасували пільговий проїзд і змінили допустиму кількість пасажирів у транспорті, а чотири маршрути тимчасово припинили роботу.

Читайте також: Кабмін запроваджує в Україні більш жорсткий карантин

Поширити:

Залишити коментар:

коментар