П’ять підозр на коронавірус у Кіровоградській області не підтвердилися

© РБК

Станом на 13:00 31 березня на Кіровоградщині не зареєстровано нових підтверджених лабораторним методом випадків захворювання на коронавірус. Чотири чоловіки, яким діагностували COVID-19 29 березня продовжують перебувати на госпіталізації. Також не підтвердилися п’ять підозр у деяких районах області.

Про це Першій електронній газеті повідомили в пресслужбі ОДА.

“За останню добу в області фахівці лабораторного центру відпрацювали п’ять підозр на COVID-19 серед мешканців області. Серед них одна підозра – у Долинському районі, дві – у Кропивницькому, одна – у Новоукраїнському районі, одна – у Маловисківському районі. Усі були перевірені методом ПЛР-реакції. Результати – негативні”, – зазначила головна санітарна лікарка області Надія Оперчук.

За її словами, сьогодні до обласного лабораторного центру надійшли матеріали для дослідження методом ПЛР-діагностики ще з двох підозр. Позитивний результат експрес-тесту виявили у жінки з Устинівського району, яка перебувала на самоізоляції, і у підлітка з Маловисківського району. До кінця дня будуть відомі результати ПЛР-тестування.

Нагадаємо, Кіровоградська область отримала другу партію благодійної допомоги для медиків, які лікуватимуть хворих на коронавірус. Засоби індивідуального захисту будуть розподілені між лікарнями “першої” хвилі.

Читайте також: На шести в’їздах у Кропивницький ставлять контрольно-пропускні пункти

Поширити:

Залишити коментар:

коментар