Молодь із Дмитрівської ОТГ перемогла у конкурсі від DOBRE

© 2m.ma

Молодіжний простір #YS (youth space) Дмитрівської ОТГ пройшов відбір для участі у програмі “Прокачай молодіжний центр у своїй громаді” від Молодіжної платформи та Програми DOBRE.

Про це йдеться на сторінці DOBRE у Facebook, інформує Перша електронна газета.

“Вони створили молодіжні центри. Вони знайшли вмотивовані команди. Вони підбили місцеву владу на цю авантюру. Вони обскакали у презентаціях інших конкурентів (4 на 1 місце, між іншим). Вони готові гарувати, не покладаючи рук, щоб з їхніх молодіжних центрів молодь треба було гнати мітлою. А ми їх для цього прокачаємо!” – йдеться в повідомленні про фіналістів проєкту.

За результатами конкурсу активна молодь Дмитрівської громади отримала можливість для довготривалого навчання та роботи з покращення свого молодіжного центру за допомогою фахівців Програми DOBRE.

Нагадаємо, AIESEC оголосила набір у свою команду в Кропивницькому.

Читайте також: Мешканців Кіровоградщини запрошують до участі у проєктах братів Кличків

Довідково.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. 

Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар