На Великій Балці відкриють першу аптеку

На території Великої Балки у Кропивницькому у тестовому режимі почала працювати аптека. Офіційне відкриття заплановане на 24 січня о 10:00. Перша аптека у цьому мікрорайоні розташована на розі вулиць Чайковського та Архітектора Паученка.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

“Проблему відсутності аптечних пунктів жителі Великої Балки порушували неодноразово і перед міським головою, і депутатами. Для мешканців приватного сектору, переважна більшість з яких пенсіонери, аптека поруч – життєва необхідність”, – зазначають посадовці.

24662 1200x800 2

У міській раді провели низку нарад та перемовин, але питання не вирішувалося через відсутність приміщення та небажання аптечних мереж заходити у мікрорайон, вважаючи роботу там нерентабельною. Врешті знайшовся підприємець — місцевий мешканець, який надав приміщення власного магазину під розміщення аптеки.

“Зі свого боку керівниці управління охорони здоров’я міської ради Оксані Макарук вдалося переконати представників аптечної мережі “Ліки Кіровоградщини” розпочати роботу на Великій Балці. І тепер завдяки тісній співпраці міської влади і бізнесу та наполегливості місцевих мешканців у мікрорайоні Велика Балка відкриють першу аптеку”.

Нагадаємо, відділення невідкладної хірургії обласної лікарні у Кропивницькому забезпечать новим обладнанням.

Читайте також: На Кіровоградщині не вистачає 30 сімейних лікарів

24661 1200x800 2

Поширити:

Залишити коментар:

коментар