На що звернути увагу при виборі шпалер Rasch

Німецькі шпалери Rasch нараховують більше тисячі різноманітних варіантів. Тож навіть надокучливий покупець, переглянувши Раш каталог, зможе підібрати ідеальний варіант для своєї оселі. Компанія випускає вінілові, флізелінові, текстильні та паперові шпалери. Чим кожен із варіантів відрізняється та якими перевагами може похвалитись? Спробуємо знайти відповіді на ці запитання разом.

Вінілові шпалери

Вінілові шпалери підійдуть абсолютно для всіх помешкань. Вони чудово миються, чистяться, практично не вигорають на сонці, не піддаються механічним пошкодженням. У процесі експлуатації – вони просто ідеальні, адже ніяких проблем не створюють та й служать максимально довго. Вони відрізняються об’ємною фактурою, що також можна віднести до переваг, адже виглядає така фактура стильно та цікаво.  Ще одним плюсом таких шпалер є простота їх наклеювання, стики залишаються практично непомітними.

Флізелінові

Флізелінові шпалери відрізняються екологічним та дихаючим матеріалом, що є визначальним фактором для багатьох сучасних покупців. Саме, завдяки їх екологічності, такі шпалери часто обирають для дитячих кімнат. Що стосується дизайну таких шпалер, то вони, зазвичай, є витонченими та м’якими. Флізелінові шпалери не мають вираженої фактури, це варто враховувати під час вибору. Вони чудово лягають на поверхню та можуть похвалитись не меншою зносостійкістю.  

Текстильні

Текстильні шпалери створюються із природних волокон льону, віскози та бавовну на основі флізеліну. З їх допомогою можна створити елегантний та вишуканий інтер’єр. Та і працювати з ними просто, зовсім не обов’язково кликати на допомогу майстра, цілком можливо справитись із процесом клеєння самостійно. Головне не замастити клеєм саме полотно, адже почистити його буде проблематичніше. Краще не обирати такий варіант для дитячої кімнати і кухні, де  шпалери легко замастити.

Паперові

Паперові шпалери є найбюджетнішим варіантом. Вони відрізняються величезним асортиментом кольорів та дизайну, є абсолютно екологічними. Щоправда, із миттям можуть виникнути проблеми, адже піддавати їх дії вологи виробник не рекомендує. Такий варіант ідеально підходить для спальні чи вітальні. Звісно, для кухні, ванної кімнати чи дитячої краще обрати варіант, який легко миється.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар