Як пилосмок допомагає зміцнити імунітет: кілька слів про користь сухого та вологого прибирання

Регулярне сухе та вологе прибирання пилосмоком – це один з найважливіших етапів на шляху до зміцнення імунітету дорослих та дітей. Клінінгові процедури відчутно полегшують життя алергіків, людей з бронхіальною астмою та дітей, схильних до застудних захворювань.

Для ефективної боротьби за чистоту варто застосовувати:

  • Сучасний робот-пилосмок або універсальний пристрій, що підходить для всіх типів прибирання. Купити пилосос з вологим прибиранням можна в MOYO.
  • Очищувач або мийку для повітря – пристрій, призначений виключно для фільтрації або ж для одночасного очищення та зволоження повітря у житловому приміщенні.
  • Щітки та серветки з мікрофібри для видалення пилу у важкодоступних місцях. Наприклад, на поверхні карнизів або всередині шухляд.

Дійсно корисно: позитивні наслідки вологого та сухого прибирання пилососом

  1. Регулярне вологе прибирання – найкраща профілактика алергічної реакції на домашній пил.  У ньому можуть міститись часточки відмерлого епідермісу, рештки шерсті домашніх тварин, пилові кліщі та інші мікроорганізми невідомого походження.
  2. Нерегулярний сухий клінінг може призвести до подразнення дихальних шляхів. Першіння в горлі, неприємні відчуття в носових пазухах, сухість очей – це симптоми, для усунення яких достатньо скористатися звичайним пилососом.
  3. Вологе прибирання за допомогою пилососа – ефективний метод профілактики застудних захворювань. Саме відповідальне ставлення до гігієни сприяє зміцненню імунітету та рятує від ГРВІ. Оскільки деякі небезпечні хвороботворні бактерії можуть потрапляти до помешкань через поверхню одягу та взуття, своєчасне миття підлоги та прання має неабияке значення.

Звичайний побутовий девайс хоч і не має медичного призначення, але справді може принести користь людському організмові. Всього кілька повноцінних сеансів прибирання на тиждень – це найкращий прояв турботи про власне самопочуття та здоров’я рідних.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар