“Одружитися за добу” у Кропивницькому відтепер можна і в краєзнавчому музеї

@ ГТУЮ

У Кропивницькому проект “Шлюб за добу” поповнився ще однією локацією. Тепер пари мають можливість зареєструвати стосунки в обласному краєзнавчому музеї.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі обласної юстиції.

“Популярність сервісу “Шлюб за добу” зростає. Це підтверджує кількість закоханих, які одружилися без довготривалих бюрократичних процедур. Так, із моменту запуску за пришвидшеною процедурою зареєстрували стосунки вже 1079 пар”, – відзначила в.о. начальника обласної юстиції Анна Калініна.

Як додав заступник із питань державної реєстрації Олег Потьомкін, у Кропивницькому з’явилася ще одна локація, де наречені зможуть швидко зареєструвати стосунки.

“Учасники проекту “Шлюб за добу” тепер мають можливість одружитися і в краєзнавчому музеї. Першими, хто там це зробив, стали іспанець Баллестерос Тамайо Алехандро та українка Олена Горобець”, – розповів Олег Потьомкін.

Нагадаємо: проект «Шлюб за добу» діє на Кіровоградщині в двох містах. У рамках сервісу свої послуги з організації весільних церемоній у Кропивницькому пропонує обласна філармонія, обласний художній музей і відтепер обласний краєзнавчий музей. У Олександрії – місцевий Палац урочистих подій.

Читайте також: Парам з Кіровоградщини пропонують одружитися повторно

Поширити:

Залишити коментар:

коментар