Від партії “Сила і честь” по округу №99 балотується Олександр Персіянов

Олександр Персіянов – кандидат у народні депутати від політичної партії «Сила і честь» по одномандатному виборчому округу №99. Його номер у виборчому списку – №9. Він – кар’єрний дипломат, державний службовець, офіцер запасу. Професійно займався у сферах економіки, міжнародної політики, міжнародної інформації та має значний стаж роботи в органах державної влади. Володіє іспанською мовою.

Нове обличчя

“На відміну від інших кандидатів, більшість із яких вже мала можливість проявити себе, я вперше висуваю свою кандидатуру на посаду народного депутата України та повністю усвідомлюю відповідальність, яку беру на себе: перед виборцями, друзями та родиною. Мій професійний та життєвий досвід, любов до України та ваша підтримка на виборах – це все, що мені потрібно для ефективного виконання обов’язків народного обранця”, – зауважив Олександр Персіянов.

“Я іду в парламент разом із партією “Сила і Честь” представляти інтереси своїх виборців і всіх громадян України та ініціювати прийняття законів, що наблизять країну до нашої мети – побудови сучасної демократичної держави, створення необхідних умов для сталого розвитку та формування високих стандартів життя народу України”, – наголошує кандидат у народні депутати.

Третього не дано

Жодна людина не в силах самостійно зруйнувати корупцію та олігархічну систему, яка вибудована в країні за 28 років незалежності й шалено бореться за своє існування, вважає Олександр Персіянов.

“Tertium non datur” – каже він на латині, що означає: «Третього не дано». Або переможе суспільство і стане на шлях одужання та зростання, або кланова система зруйнує всі надії людей жити у цивілізованій державі.

Кандидат зазначає, що йому близькі програмні засади партії «Сила і Честь», що це чи не єдина в Україні партія на сьогоднішній день, яка має ідеологію, відтак готовий у складі цієї команди відстоювати інтереси жителів рідного міста в парламенті.

Консервативна демократична партія “Сила і Честь”, яку очолює Ігор Смєшко, є центристською демократичною партією.

Як пояснює Олександр Персіянов, головна мета партії “Сила і Честь” – конституційним шляхом побудувати правову демократичну соціальну державу, що забезпечить динамічний розвиток України і слугуватиме її громадянам.

Соціальна опора партії – перш за все, середній клас – люди найманої праці, держслужбовці, військовослужбовці, лікарі, викладачі, науковці, технічна інтелігенція, а також всі представники цивілізованого бізнесу.

«Сподіваюся на підтримку жителів Кропивницького. Разом ми пишемо сучасну історію нашої країни, саме тому кожен ваш голос має велике значення!», – звертається Олександр Персіянов до жителів Кропивницького.

Біографія:

Народився у 1960 році. Закінчив школу №11 у Кропивницькому. Має дві вищі освіти – інженер-механік та магістр зовнішньої політики.

Почав свою трудову діяльність на заводі “Гідросила”. Був старшим науковим співробітником у Національному інституті стратегічних досліджень у місті Києві.

З 1994 по 1996 роки – керівник прес-центру та заступник начальника управління інформації в Міністерстві закордонних справ України. З 1999 по 2002 роки – робота в Національній телевізійній компанії – від директора міжнародної дирекції до першого віце-президента. У 2002-2004 роках – заступник Генерального директора з корпоративних прав та міжнародної інвестиціної діяльності ВАТ “Київреконструкція”. З 2009 року – експертна робота в Апараті Ради національної безпеки і оборони України.

Брав участь у двосторонніх та багатосторонніх переговорах у рамках НАТО, СНД, Євробачення, UEFA, представляв інтереси України в Міжнародній організації із заборони та ліквідації хімічної зброї. З 2014 року – самозайнята особа.

Має активну життєву позицію. Ініціює стартапи для молоді. Займається створенням “Третьої школи” для громадян похилого віку.

Із повною програмою кандидата в нардепи Олександра Персіянова можна ознайомитися за посиланням.

3190938cfa65b762ee7ad31bffcf902a.png

Поширити:

Залишити коментар:

коментар