Держреєстраторка з Первозванівки повернула підприємства законним власникам

© icg.net.ua

Держреєстраторка Первозванівської сільради Кропивницького району Таліна Харламова скасувала незаконні зміни, які вона днями внесла в реєстраційні дані двох олександрійських підприємств – «Підйом-Сервіс» і «Підйомно-транспортне устаткування».

Про це Першій електронній газеті повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

«Завдяки оперативному реагуванню юстиції і активній підтримці ЗМІ Таліна Харламова почула нас і, як свідчать її подальші дії, визнала свої помилки. Тепер, як і раніше, в реєстрі по ТОВ «Підйом-Сервіс» засновниками є Максим Коріцький і Віталій Рак, а по ТОВ «Підйомно-транспортне устаткування» – Максим Коріцький і Юрій Рак. Права постраждалих олександрійських підприємців вдалось відновити», – прокоментував Вадим Гуцул.

Нагадаємо, 31 травня Максим Коріцький, Віталій Рак та Юрій Рак повідомили до правоохоронних органів та юстицї, що державна реєстраторка Харламова вивела їх зі складу засновників власних фірм, а натомість зареєструвала нових власників і змінила юридичну прописку підприємств з Олександрії на Київ. Підприємці запідозрили її у змові з рейдерами.

Читайте також: Олександрійські підприємці звинувачують державного реєстратора у рейдерстві

Поширити:

Залишити коментар:

коментар