Кіборги 3-го полку спецпризначення розповіли про перший бій у Донецькому аеропорту

© nv.ua

Військовослужбовці 3-го окремого полку спецпризначення розповіли про перший бій у Донецькому аеропорту, про позиції на яких відбивали штурм бойовиків, про хвилювання та емоції, а також про значення цього бою для всього полку. Бій, що розпочався 26 травня 2014 року, можна вважати початком активної фази війни на сході України. 

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією зі сторінки полку у Facebook.

Бійці 3-го окремого полку спецпризначення за підтримки військових 25-ї бригади та авіації, а також у взаємодії з іншими підрозділами спеціального призначення, дали відсіч проросійським бойовикам та російським найманцям, які сподівалися «малою кров’ю» взяти під контроль ДАП.

Терористи втратили близько сотні бойовиків та відступили, для 33-х росіян екскурсія до Донецька закінчилася в місцевому морзі. Бійці ЗСУ в тому травневому бою не втратили жодного військовослужбовця.

У ролику використані унікальні кадри, відзняті підполковником Сергієм Сєнчевим та бійцем з позивним «Американець», а також відео з мережі Youtube:

Чотири роки тому бійці 3-го полку прийняли перший бій в Донецькому аеропорту

Бій, що розпочався 26 травня 2014 року в Донецькому аеропорту можна вважати початком активної фази війни на сході України. Бійці 3-го окремого полку спецпризначення за підтримки військових 25-ї бригади та авіації, а також у взаємодії з іншими підрозділами спеціального призначення, дали відпір проросійським бойовикам та російським найманцям, які сподівались «малою кров’ю» взяти під контроль ДАП. Терористи втратили близько сотні бойовиків та відступили, для 33 росіян екскурсія до Донецька закінчилась в місцевому морзі. Бійці ЗСУ в тому травневому бою не втратили жодного військовослужбовця.На відео військовослужбовці 3-го ОП СпП розповіли про перший бій, про позиції на яких відбивали штурм бойовиків, про хвилювання та емоції, а також про значення цього бою для всього полку.У ролику використані унікальні кадри, відзняті підполковником Сергієм Сєнчевим та бійцем з позивним «Американець», а також відео з мережі Youtube:

Опубліковано 3-й окремий полк СпП імені князя Святослава Хороброго Пʼятниця, 25 травня 2018 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар