Психолого-педагогічний факультет оголошує набір у магістратуру

Кафедра педагогіки та менеджменту освіти психолого-педагогічного факультету ЦДПУ ім. Володимира Винниченка запрошує на навчання в магістратурі за спеціальностями “Освітні, педагогічні науки” та “Менеджмент”. 

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією офіційного сайту ЦДПУ.

Для бажаючих навчатися за професійною програмою “Освітні, педагогічні науки (Педагогіка вищої школи)” на основі ступеня  “бакалавр”, “спеціаліст”, “магістр” без ЗНО, початок прийому заяв та документів стартує з 10 липня.

На абітурієнтів чекають іспити з іноземної мови (англійська або німецька) і загальної педагогіки, а також додаткове випробування з педагогічних систем і технологій (для осіб, які вступають за неспорідненою спеціальністю). З програмами іспитів можна ознайомитися ТУТ.

Для майбутніх менеджерів (освітня програма “Управляння навчальним закладом”) реєстрація почалася з 13  травня. Абітурієнти здаватимуть фахове вступне випробування з педагогічних систем і технологій, іспит з іноземної мови чи ЗНО та додаткове  випробування з управління освітніми системами (для осіб, які вступають за неспорідненою спеціальністю). Про деталі та програми іспитів читайте ТУТ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар