Ревізор у Кропивницькому: таргани у випічці та бутерброди з простроченою ковбасою

скріншот із відео

Таргани у випічці, оголені дроти під напругою, доведення ведучої до сліз, антисанітарія та беззаконня, бутерброди з “підгулявшою” ковбасою – такими побачила заклади торгівлі у Кропивницькому команда проекту “Ревізор: Магазини”. Під час свого візиту вони прийшли з перевіркою у гіпермаркет “Велмарт”, магазин “Шик і Блиск” гастроном “Візит” та на Центральний ринок.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

У черговому випуску команда проекту перевірила гіпермаркет “Велмарт”. Ця торгова точка одна з найбільших та найпопулярніших у місті. Під час ревізії ведуча Ірина Хоменко вирішила дізнатися, як продаються продукти, які вона вважає найнеобхіднішими: овочі, молочка та хліб. У торговельній залі вона промахів не знайшла, а от у пекарському цеху – ледь не втратила самоконтроль, коли побачила чималу кількість тарганів.

Зазначимо, нещодавно під час перевірки у “Велмарті” працівники обласної Держпродспоживслужби виявили низку порушень. Зокрема, кондитерські вироби з кремом зберігалися в холодильній камері разом з морепродуктами, а в тарі з-під курячих яєць були суміші трав’яних чаїв. За це гіпермаркет оштрафували на 41 730 грн.

А перевірку на Центральному ринку Ірина Хоменко точно не захоче згадувати. Павільйони не опалюються, від дикого холоду в продавців синіють руки, рукомийники брудні та смердючі, а про мило й дезінфектор тут узагалі не чули. Із підлоги стирчать оголені дроти – і вони під напругою. А щоб дізнатися це, ведучій довелося ризикнути своїм життям.

У магазині “Шик і блиск” працівники зовсім не раді були побачити Ірину Хоменко, та навіть спробували силою перешкодити ревізії. Але ведуча, хоч і з боєм, але таки прорвалася на склад.

Також команда проекту “Ревізор: Магазини”  перевірила гастроном “Візит” у Кропивницькому.

“Це один з небагатьох магазинів мережі, який до цих пір залишається на плаву. У чому ж секрет успіху? Дотримання всіх правил торгівлі, наявність увсіх необхідних документів на продукти та санітарно-медичних книжок у продавців… Ха-ха-ха! Це точно не про гастроном “Візит”, – йдеться в описі відео.

Нагадаємо, 28 березня 2018 року телевізійна група програми «Пристрасті за «Ревізором» завітала до міської ради Кропивницького. Журналістка Олена Філонова повідoмила міському голові Андрію Райковичу прo вручення рекомендаційних табличок від «Ревізора» відразу двом закладам Кропивницького: піцерії-бістро «Смачні традиції» та готелю «Маєток».

Ревізор: Магазини – це відгалуження Ревізора. Команда нового соціального реаліті вирушає у різні куточки України, щоб перевірити, наскільки чесні по відношенню до споживачів торгові точки. Під приціл потраплять супермаркети, магазини, ринки, ярмарки та будь-які інші місця торгівлі, зокрема й нелегальні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар