Студенти підтримали міський флешмоб #Кропивницькийублакитному

У Всесвітній день розповсюдження інформації про проблеми аутизму студенти низки кропивницьких вишів, а також члени ГО “Серце матері” долучилися до загальноміського флешмобу #Кропивницькийублакитному.

Про це йдеться на сторінці ЦНТУ у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

Студенти ЦДПУ ім. В. Винниченка, ЦНТУ та Кіровоградського будівельного коледжу вийшли на площі перед своїми навчальними закладами у блакитних дощовиках з метою підтримки дітей та дорослих із аутизмом. Аутистів також називають “людина дощу”, тож цей одяг і його колір визнані символами Дня розповсюдження інформації про проблеми аутизму.

Останній тематичний флешмоб відбувся на площі перед міською радою за участі ГО “Серце матері”.

© ЦНТУ
© ЦНТУ

ЦНТУ підтримав акцію #КропивницькийублакитномуСьогодні, 2-го квітня, у Всесвітній день розповсюдження інформації про проблеми аутизму, студенти Центральноукраїнського національного технічного університету взяли участь у міському флешмобі #Кропивницькийублакитному. Акцію організував комунальний заклад «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Фортечної районної у місті Кропивницькому ради» з метою підтримки дітей та дорослих із аутизмом. Блакитний – колір Всесвітнього дня розповсюдження інформації про проблеми аутизму (цю дату встановлено відповідним рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 18 грудня 2007 року); аутистів також називають «людина дощу», саме тому під час акції #Кропивницькийублакитному її учасники були одягнені у накидки-дощовики та шапки блакитного кольору. Флешмоб у місті Кропивницький проходив у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка; у Центральноукраїнському національному технічному університеті та на площі перед міськрадою.

Опубліковано ЦНТУ: Центральноукраїнський національний технічний університет Вівторок, 2 квітня 2019 р.

Загальноміський флешмоб #КропивницькийУблакитному

Опубліковано Міська рада міста Кропивницького Вівторок, 2 квітня 2019 р.

.

https://www.facebook.com/kirovogradskaja.lilija/videos/2171795186241787/

Поширити:

Залишити коментар:

коментар