Біля Лелеківського кладовища просять поставити світлофор

В Єдиній системі електронних петицій зареєстровано звернення з проханням на перехресті вулиці Холодноярська та провулку Козака Мамая у Кропивницькому обладнати світлофор. Автор петиції стверджує, що на цій ділянці водії розвивають велику швидкість руху, не помічаючи пішохідного переходу, чим наражають містян на небезпеку.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Текст петиції подано без редакції.

“На перехресті вулиці Холодноярська та провулку Козака Мамая (центральний в’їзд на Лелеківське кладовище) вкрай необхідно встановити світлофор з кнопкою виклику для пішоходів. Оскільки в цьому місці дорога дозволяє водіям розвивати високу швидкість руху, багато з них не помічають знак пішохідного переходу, або просто не встигають на нього зреагувати, наражаючи на небезпеку пішоходів. Крім мешканців даного району Лелеківки, щодня в даному місці переходить проїзну частину велика кількість відвідувачів Лелеківського кладовища.
Ситуація ускладнюється ще й тим, що зупинка громадського транспорту розміщена одразу ж перед пішохідним переходом, а не після нього, як того вимагають Правила розміщення зупинок міського транспорту. Тому з метою попередження нещасних випадків, та уникнення аварійних ситуацій на цій ділянці дороги необхідно терміново встановити світлофор з кнопкою виклику для пішоходів”.

Автор петиції: Грицайов Олександр Миколайович

Дата початку збору підписів: 15 листопада 

До кінця збору підписів залишилось: 

Станом на 3 грудня петицію підписали 29 осіб із 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Читайте також: Для велосипедистів та маломобільних кропивничан просять створити безбар’єрне середовище

Поширити:

Залишити коментар:

коментар