Кошти для онкохворого журналіста збиратимуть під час матчу “Олександрія” – “Карпати”

фото зі сторінки Руслана Гаврилова у Facebook

У неділю, 21 жовтня, під час матчу “Олександрія” – “Карпати” відбудеться збір коштів для місцевого журналіста Руслана Гаврилова, який бореться з онкологією. Волонтери матимуть спеціальну символіку, яка вирізнятиме їх і підкреслюватиме, що вони збирають кошти саме для нього.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Олександрійські новини“.

Нагадаємо, 41-річний олександрійський журналіст, автор блогу “Моя Олександрія” Руслан Гаврилов потребує допомоги на лікування. В Олександрійській районній лікарні у чоловіка виявили об’ємне новоутворення у правій легені.

Картка “ПриватБанку” для допопоги: 5168 7427 1340 8619 (Гаврилов Руслан Валерійович)

Руслан Гаврилов є членом Національної спілки журналістів України. Він – лауреат обласної журналістської премії.

Народився в Олександрії, здобув освіту у педагогічному коледжі, а потім Кіровоградському педагогічному університеті імені Володимира Винниченка. Має ступінь магістра початкового навчання.

Працював у навчальних закладах, але потім знайшов себе саме у журналістиці.

Почав дописувати у видання “Шахтарська правда” та “Олександрійські відомості”.

Із газетярської роботи він перейшов працювати на місцеве телебачення. Тривалий час створював цікаві телепрограми на місцевому телевізійному каналі “КТМ”. Саме за цикли програм “Доля”, в яких Руслан Гаврилов розповідав про життя простих людей, він і здобув журналістську премію.

Зараз Руслан Гаврилов веде власний блог “Моя Олександрія”, який є одним із популярних електронних видань міста та області та публікує ексклюзивні матеріали з різної тематики.

6685ad7415e406732866c6015883eb05.jpg
фото зі сторінки Руслана Гаврилова у Facebook
Поширити:

Залишити коментар:

коментар