Обласний апеляційний суд припинив свою роботу

© Вікіпедія

Як уже повідомляла Перша електронна газета, Петро Порошенко підписав Укази про ліквідацію та створення місцевих судів в Україні та про реорганізацію місцевих судів. Зокрема, указом №452/2017 ліквідував Апеляційний суд Кіровоградської області та утворив Кропивницький апеляційний суд. Справи, які були у провадженні суду, на час реорганізації не розглядатимуться.

Також Президент України своїм Указом перевів 19 суддів Апеляційного суду Кіровоградської області на роботу у Кропивницький апеляційний суд. Суд почне працювати як тільки про його роботу оголосять у газеті “Голос України”.

Обов’язки голови новоутвореного суду виконуватиме суддя, який має більший стаж роботи на посаді судді, а саме – Дуковський Олександр Леонтійович. Усі судові справи і матеріали наразі передаються до новоутвореного суду.

У зв’язку з проведенням заходів з ліквідації Апеляційного суду Кіровоградської області та утворення Кропивницького апеляційного суду розгляд справ, які перебували у провадженні суду та були призначені до розгляду не відбудеться.

Про час та дату розгляду справ учасники процесу будуть повідомлені заздалегідь у встановленому законом порядку.

Другий етап судової реформи: на Кіровоградщині поменшає судів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар