У Кропивницькому з’явилася фотозона “Закохані ліхтарі”

© kr-rada.gov.ua

Учора, 12 вересня, на майданчику перед приміщенням Національного медичного університету, запалили свої вогні “Закохані ліхтарі”. Цей проект реалізували у Кропивницькому в рамках програми “Громадський бюджет”.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

Ці романтичні ліхтарі живляться від енергії сонячних батарей.

Автором «Закоханих ліхтарів» стала молода дівчина, студентка-першокурсниця, а на момент подачі проекту – випускниця ЗОШ №34 Аміна Козин, яка разом із директором департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради Андрієм Паливодою урочисто відкрила інсталяцію, випустивши в небо символічні червоні кульки.

Аміна Козин переконана, що її «Закохані ліхтарі» стануть улюбленою фотозоною для молоді міста і ще однією красивою візитівкою Кропивницького.

Нагадаємо, 3 вересня, у приміщенні міськради Кропивницького розпочалося голосування за проекти Громадського бюджету-2019, яке триватиме до завтра – 14 вересня. На голосування у рамках програми “Громадський бюджет-2019” допущені 54 проекти – 6 великих, 44 малих та 4 соціальних. Проекти, які оберуть містяни, профінансують із міського бюджету. Загальний бюджет “Громадського бюджету” у 2019 році складе 5 млн грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар