У Помічній відбудеться Європейський тиждень мобільності (ПРОГРАМА)

© Pixabay

Із 16 по 22 вересня на Кіровоградщині вперше пройде “Європейський тиждень мобільності”, зокрема одним із його учасників стала Помічна. У рамках Тижня відбудуться заходи, покликані привернути увагу суспільства до питання зменшення використання автомобілів та збільшення “зеленого” транспорту. 

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Європейський тиждень мобільності – це міжнародна ініціатива, яка об’єднує 42 країни та більше 2000 міст у прагненні розвивати сталі види транспорту, зокрема велосипедний рух. Тиждень мобільності щороку відбувається з 16 до 22 вересня.

Цьогорічна тема ЄТМ – “Мультимодальність“, а гасло – “Поєднуй та Подорожуй!”. Поєднуючи у повсякденному житті сталі види транспорту можна економити кошти, позитивно впливати на навколишнє середовище та стати щасливішими.

Організатором ЄТМ 2018 у Помічнянській ОТГ є ГО “Молода Помічнянська громада”, яка запрошує усіх бажаючих долучитися до цікавих заходів.

dffcf6c65504bbf57993c4278d317999.png

Події відбуваються в рамках проекту “Зелене світло для велоруху в громадах”. Проект виконується Асоціацією велосипедистів Києва за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку “U-LEAD з Європою”, яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар