Після пожежі електрощитової у міськраді збираються замінити застаріле обладнання

Як уже повідомляла Перша електронна газета, у підвалі міськради Кропивницького горіла електрощитова. Міський голова Андрій Райкович обурився тим, що в приміщенні стоїть фізично і морально застаріла техніка та вимагає її негайно замінити.

Про це йдеться на сайті міськради.

Минулого тижня в підвальному приміщенні міської ради почала диміти щитова. На щастя обійшлося без великих втрат, але впродовж тижня міська рада працювала з перебоями світла.

“Соромно, що у головному адмінприміщенні міста електрика впродовж десятиліть як у відсталій общині, – відзначив міський голова. – Я в перший день своєї роботи в міській раді після обходу приміщення зібрав – пам’ятаю, що у суботу апарат і звернувся до керівників «Управління будинками міської ради» із проханням прибратися. Відчуваю, що мене не зрозуміли. Це не допустимо управляти морально, фізично, професійно не просто старою, а віджилою технікою. Я вже мовчу, що тут працюють сотні людей.

Читайте також: У підвалі міськради Кропивницького горіла електрощитова

Велика претензія міського голови і до роботи патрульної поліції. Вже два роки очільник міста вимагає від правоохоронців навести порядок на провулку Центральному, та на вулиці Тараса Карпи, що біля міської ради. У результаті робота не виконана, пожежна машина у двір міської ради потрапити не змогла, бо ворота були загороджені.

“Якщо ми не спроможні навести лад у власному приміщенні, то що ми можемо вимагати від інших?! Даю доручення іще раз перевірити всі об’єкти і обладнання. Управлінню будинками – негайно привести до порядку, замінити застаріле обладнання, вичистити, звільнити спецприміщення від мотлоху, зайвих предметів, – наголосив очільник міста”.

Андрій Райкович доручив провести службове розслідування обставин виникнення задимлення, притягнення винних осіб до відповідальності і забезпечення технічної реконструкції електрообладнання приміщення міської ради. А до того часу буде організоване постійне чергування, посилена увага до кожного об’єкту і на кожному посту, у тому числі це стосується і постів охорони.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар