Міжнародна організація AIESEC шукає нових учасників у Кропивницькому

Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Кропивницькому набирає у свою команду активних, енергійних та відкритих до нового людей віком від 17 до 29 років.

Про це Першій електронній газеті повідомила директор відділу маркетингу AIESEC у Кропивницькому
Марія Ковальчук.

Які можливості надає AIESEC?

  • Розвиток лідерських якостей

Саме тут ви зможете розвинути свої організаційні, комунікативні та професійні навички. Ці якості повинен мати кожен справжній лідер.

  • Культурний обмін

Однією з основних цілей організації проектів є культурний обмін. Це стосується не тільки учасників проектів, а й самих організаторів. Ви зможете залюбки познайомитися із хлопцем з Мексики або попити кави з дівчиною із Китаю.

a99d3ac68ef4e42298e5aa76ac837c8f.jpg

Читайте також: Як жилося закордонним волонтерам у Кропивницькому

  • Практика англійської мови

Офіційна мова в AIESEC – англійська. Під час організації та реалізації проектів Ви будете контактувати з іноземцями, які розмовляють англійською, тому це чудова можливість попрактикувати і навіть вивчити її.

  • Нові друзі

Під час розробки та реалізації проектів Ви можете знайти багато цікавих та активних людей, які можуть стати Вашими друзями. Це можуть бути не тільки Ваші містян, а й люди з різних куточків світу.

Наразі команда AIESEC у Кропивницькому організувала 4 успішних проекти та один культурний захід за півтора роки свого існування.

Навесні 2018 року відбувся захід “The Night of Fuck Ups”, де відомі та успішні люди Кропивницького поділилися історіями своїх провалів. Захід зібрав майже 100 людей.

7be851846c0efcbc0fbe6b6e3731489d.jpg

Влітку цього року пройшов проект “Leadership school”, метою якого було навчання містян іноземним мовам, а саме англійській, іспанській, турецькій та китайській. Спеціально для цього проекту у Кропивницький приїхали стажери з Індії, Китаю, Мексики, Колумбії, Турції, Таїланду та Індонезії.

77a38f6c5749513ce68ed8c47bc7f3e3.jpg

Читайте також: AIESEC у Кропивницькому: як приймали стажерів з-за кордону та що планується у 2018-му

Не втрачайте можливість Щоб стати частиною AIESEC треба заповнити анкету за посиланням.

Деталі за номером: +380954100584

Поширити:

Залишити коментар:

коментар