Школи Кіровоградщини отримали ще 7 нових автобусів

© Life

Цього року на Кіровоградщині придбали 7 шкільних автобусів на загальну суму понад 12 млн грн. Ключі від двох керівник ОДА Сергій Кузьменко вручив директору Голованівської опорної школи ім. Т.Г. Шевченка Ользі Томашевській. Заклад отримав два автобуси, оскільки має 15 філій, з яких учні підвозяться до опорної школи.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ОДА.

Також під час обласного педагогічного форуму Сергій Кузьменко також вручив ключі від шкільних автобусів директору Побузької опорної школи Голованівського району Ігорю Позивай, директору Дмитрівського опорного закладу імені Т.Г.Шевченка Знам’янського району Олені Павленко, директору Глодоськоїопорної школи Новоукраїнського району Валентині Плецькій, директору Луганської опорної школи Петрівського району Олені Козловській та директору Устинівської опорної школи Володимиру Гавришу.

Загалом протягом 2015-2018 років на Кіровоградщині на умовах співфінансування з державного та місцевих бюджетів було придбано 44 шкільні автобуси та 1 спеціальний автобус у Кропивницькому для підвезення дітей з особливими потребами до реабілітаційного центру. Загальна вартість цього транспорту склала понад 65 мільйонів 715 тисяч гривень.

Усі ці автобуси використовуються за призначенням – відповідно до розроблених та затверджених паспортів маршрутів. Станом на 20 серпня 2018 року в області підвезення 9 тисяч 131 дитини здійснює 227 шкільних автобусів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар