Понад півтисячі поліцейських охоронятимуть порядок під час святкувань Дня Прапора та Дня Незалежності

© uk.etcetera.media

На Кіровоградщині понад півтисячі поліцейських забезпечуватимуть правопорядок під час масових заходів із нагоди Дня Державного Прапора та 27-ї річниці Незалежності України.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.

Протягом двох днів на території області заплановано проведення низки заходів із нагоди Дня Державного Прапора та 27-ї річниці Незалежності України. У зв’язку з цим, до охорони публічного порядку буде задіяно додаткову кількість працівників поліції.

У четвер, 23 серпня, на Кіровоградщині відбудеться майже 50 святкових заходів за участі понад 10 тисяч громадян. Більше 190 поліцейських слідкуватимуть за дотриманням правопорядку.

У п’ятницю, 24 серпня, на території області заплановано проведення понад 40 заходів, у яких візьмуть участь більше 15 тисяч громадян. Охорону публічного порядку забезпечуватимуть понад 330 працівників поліції.

Поліцейські звертаються до жителів та гостей області з проханням поводитися ввічливо, з повагою ставитися один до одного, дотримуватися порядку.

Якщо ви помітили залишені без нагляду речі, підозрілі предмети чи осіб, поведінка яких викликає підозру щодо можливого вчинення ними протиправних дій, негайно інформуйте про це органи поліції за номером «102».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар