У Кропивницькому вкладали асфальт у калюжі

Сьогодні, 6 серпня, на Ковалівці вкладали асфальт у калюжі. Підрядники асфальтували розриття після ремонту тепломережі перед мостом обабіч вул. Вокзальної.

Про це Першій електронній газеті повідомили читачі.

До редакції прислали фотографії, на яких видно, як у перерві між сьогоднішніми опадами робітники вивантажують асфальтобетон прямо у калюжі.

38465865_2147020128919254_4816157948122234880_n

Як повідомили в управлінні ЖКГ міськради, на тому місці фахівці КП “Теплоенергетик” ремонтували тепломережу. Відтак, саме тепловики володіють інформацією про асфальтування.

В.о. директора КП “Теплоенергетик” Валерій Челядінов запевнив, що підрядник не асфальтував під час дощу.

“Після початку дощу там припинили всі роботи. Я туди направив інженера, він знаходиться зараз на місці. Коли я там був, ніхто не вкладав асфальт” – наголосив директор “Теплоенергетика”, – “Тротуар вони встигли заасфальтувати до початку зливи”.

Як повідомив Валерій Челядінов, на тому об’єкті працює підрядна організація “Діск”. Більше нічого посадовець не зміг повідомити.

Ймовірно мова йде про ТОВ “Діск Сервіс”. За інформацією порталу “Є data”, КП “Теплоенергетик” та ТОВ “Діск Сервіс” тісно співпрацюють.

Screenshot_2
скірншот із порталу “Є data”

За інформацією з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, керівником і засновником цієї фірми є кропивничанин Микола Миколайович Гайдук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар