У кропивницькому СІЗО переплутали підозрюваних

© memecenter.com

У кропивницькому СІЗО переплутали підозрюваних – на засідання в Олександрівський районний суд із обласного центру привезли не того обвинуваченого.

Про це Першій електронній газеті повідомила представниця однієї з потерпілих сторін у справі, яку мали розглядати – редакторка ТОВ РВО “Олександрівщина” Галина Шевченко.

За словами жінки, того дня у суді мав розпочатися розгляд справи про крадіжку з приміщень в Олександрівці. Потерпілими у справі є 6 осіб, серед яких і ТОВ РВО “Олександрівщина”.

Як розповідає Галина Шевченко, за декілька хвилин до початку засідання з’ясувалося, що в Олександрівку із Кропивницького привезли не того підозрюваного, а його тезку. Співпало все – прізвище, ім’я і навіть по-батькові. Різною була лише дата народження. Обвинувачений народився 15 березня 1988 року, а той, якого привезли, з’явився на світ 5 серпня 1979 року. Словом, у слідчому ізоляторі переплутали людей.

До речі, за словами редакторки, чоловік, якого привезли на судове засідання в Олександрівський суд, вже одержав вирок суду. Чому він досі був у СІЗО, і чому його переплутали, невідомо.

У залі суду чоловік посміхався і казав: “А що тут такого? І прокатався, і свіжим повітрям подихав”.

Перше судове засідання тривало лише п’ять хвилин. Наступне призначили на 23 липня.

Нагадаємо, приміщення редакції ТОВ РВО “Олександрівщина” розтрощили і пограбували 3 березня цього року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар