Світловодчанина, який витягнув з Дніпра 7-річного хлопчика, хочуть номінувати на премію “Рятівник року”

скріншот із відео

Батьки Назарчика Стеблини з Кіровоградщини таки знайшли чоловіка, який врятував їхньому синові життя. 31-річний Олександр Опара пірнув за тонучим хлопцем у воду і витяг його на берег. Рятувальники обіцяють номінувати чоловіка на премію “Рятівник року”.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “ТСН“.

На тому ж місці, де ледь не обірвалося життя їхнього єдиного сина, Ірина та Віталій дякують тому, хто відвернув непоправне. Свого рятівника обіймає і 7-річний Назарчик.

Про цю зустріч Стеблини мріяли відтоді, як сина перевели з реанімації. Того дня Назара, який закінчував перший клас, вперше відпустили гуляти самого у дворі. Сусідський хлопчик запропонував збігати на Дніпро. Діти стояли на плитах і кидали у хвилі камінці. Назар послизнувся і пішов під воду. Це побачила жінка, що вигулювала собаку. Її крики і почув Олександр.

“Я побачив білу футболку і пірнув за ним. Хлопець уже був синім. Штучне дихання і масаж серця робив уперше в житті і не одразу усвідомив, що впорався не одразу.Вже коли з дитиною було все нормально, мене почало трусити”, – розповідає Олександр.

Рятувальники подарували малому круг, взяли з обіцянку з нього обіцянку самому не ходити на Дніпро і за літо навчитися плавати.

А Олександру Опару рятувальники обіцяють нагородити відзнакою ДСНС та номінувати на премію “Рятівник року”.

Нагадаємо, батьки 7-річного Назарчика зі Світловодська шукали дівчину та чоловіка, які врятували життя їхньому сину.

Хлопчик послизнувся, коли гуляв на березі Дніпра, впав у воду і почав тонути. Дівчина покликала на допомогу, коли побачила дитину у воді, знайшла неподалік чоловіка, і той пірнув за Назаром й повернув його з того світу.

Батьки врятованого хлопчика, рятувальники, журналісти та місцеві жителі розшукували невідомого героя, який не вагаючись пірнув у воду за чужою дитиною та небайдужу дівчину.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар