У Кропивницькому попрощаються із військовим, який на Донбасі врятував свою доньку

© Цензор.НЕТ

У понеділок, 4 червня, у Кропивницькому попрощаються із старшим сержантом 17-го мотопіхотного батальйону Миколою Метлинським, який під час обстрілу в зоні ООС прикрив собою доньку. 4 червня у місті оголошено Днем жалоби.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради.

Церемонія прощання із героєм російсько-української війни, старшим сержантом, командиром відділення 17-го батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади Миколою Метлинським розпочнеться о 10.00 за місцем проживання: провулок Училищний, 6. Поховають військового на Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища об 11-ій годині.

У зв’язку із загибеллю військового, з метою вшанування його пам’яті у Кропивницькому 4 червня 2018 року оголошено Днем жалоби.

Цього дня будуть приспущені офіційний прапор міста та червоно-чорний прапор на щоглі перед міською радою, державні прапори на будинках державних установ та організацій. На території міста 04 червня 2018 року відміняються усі розважально-концертні заходи та спортивні змагання.

Микола Володимирович Метлинський 24 травня зазнав вкрай важких осколкових поранень під час обстрілу з боку найманців РФ в районі селища Невельське Донецької області. Він прикрив своїм тілом дочку-санінструктора, яка служить з ним в одному підрозділі, врятувавши їй життя. Санавіацією був доставлений до лікарні Мечникова в Дніпрі, переніс кілька операцій. Уночі 1 червня реаніматологи чотири рази запускали серце, але він помер.

За інформацією Цензор.НЕТ, Микола Метлинський народився 19 квітня 1970 року. Закінчив Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування. Служив на флоті, належав до байкерського руху. До того, як перейшов в бригаду, воював у складі 41-го дивізіону артилерійської розвідки.

У Героя залишилися дружина й дочка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар